Om Kamixa

Kajsa-Mikael-Fixa = Kamixa

Kamixa ~ namnet kommer ursprungligen från en sammanslagning av våra namn samt en egenskap som vi båda har, Kajsa-Mikael-Fixa = Kamixa. Tillsammans med en förkärlek till inredning vill vi erbjuda er de produkter och den service som krävs för att göra er tillvaro lättare. Ni hittar oss i Göteborg.

Hos oss hittar ni en blandning av fräscha roliga nyheter tillsammans med de ”gamla trotjänarna”. Gemensamt för alla produkter är att de är av god kvalité och att de inte tillhör ”slit och släng”-kategorin av varor. Är inköpet en gåva till någon annan finns det en tilläggstjänst där du kan få ditt paket fint inslaget i en återanvändningsbar och snygg kartong/låda. Vi vill att det skall vara en upplevelse både att få, öppna och att hitta innehållet i paketet.

Varmt välkomna till kamixa.se!
Kajsa, Mikael och resten av gänget.

Kamixa AB
Org.nr 556716 -1772
Adler Salvius Gata 3
411 11 Göteborg

 

Få rabatter och erbjudanden

Vi utökar ständigt vårt sortiment med nya spännande produkter för att du som kund skall hitta nya intressanta varor till dig själv eller någon du bryr dig om.

Signa upp dig om du vill ha förmånliga rabatter och erbjudanden från vår webbshop.

Din epost

Kamixa.se har alltid kunden i fokus och strävar därför alltid efter att förbättra oss. Vi är därför alltid tacksamma för synpunkter från Er om vad ni saknar, eller vad vi kan göra bättre! Kontakta oss gärna.

 

Välkommen! Fyll i din mailadress och få din välkomstkod på

15% rabatt!

(Ett nyhetsbrev med exklusiva erbjudanden skickas ut ca. en gång i veckan och du kan när som helst avregistrera dig.)

Notera att rabattkoden är giltig i 7 dagar fr.o.m registreringsdatum och kan inte kombineras med andra rabatter.