Fraktfritt på ordrar över 499:-

Alla beställningar hos oss är fraktfria vid köp där det sammantagna värdet överstiger 499 kronor. Vid returer av ditt inköp är det du som köpare som bekostar den. Undantag från detta är om vi skickat felaktig, skadad eller trasig vara. Vi skickar alla våra paket med Postnord och DHL. Paketet kommer att levereras till det utlämningsställe som är närmast beläget i förhållande till angiven adress om inte annat anges. Avisering sker till er mobiltelefon eller e-post om ni fyller i det i kassan, om inte, kommer aviseringen via post hem till er. Normal leveranstid är 2-3 arbetsdagar, tiden räknas för order lagd innan kl 12:00.

Observera att paket större än en viss dimension måste skickas som hemleverans då det finns storleksbegränsningar hos ombud.

Fraktspecifikationer

För DHL Servicepoint gäller följande:
• Maxmått: Max längd 150cm, Max längd + Max omkrets 300cm.
• Maxvikt: 20 kg

Ej mottagen vara

Vi debiterar 200 kronor för ej mottagna varor. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du ta emot paketet och skicka tillbaka det till oss, annars blir det registrerat som ej mottaget och debiteras automatiskt.

Transportskador

Kamixa.se ansvarar för varor som skadas eller kommer bort under leverans till dig. Reklamation av transportskador ska göras vid leveransmottagande till Kamixa.se. Vid mottagande av försändelsen är det därför viktigt att kontrollera att paketet inte är transportskadat.