Fraktfritt på ordrar över 799:-

Alla beställningar hos oss är fraktfria vid köp där det sammantagna värdet överstiger 599 kronor. Vid returer av ditt inköp är det du som köpare som bekostar den. Undantag från detta är om vi skickat felaktig, skadad eller trasig vara. Vi skickar alla våra paket med Postnord och DHL. Paketet kommer att levereras till det utlämningsställe som är närmast beläget i förhållande till angiven adress om inte annat anges. Avisering sker till er mobiltelefon eller e-post om ni fyller i det i kassan. Normal leveranstid är 2-3 arbetsdagar, tiden räknas för order lagd innan kl 12:00

Observera att paket större än en viss dimension måste skickas som hemleverans då det finns storleksbegränsningar hos ombud.

Fraktspecifikationer

För DHL Servicepoint gäller följande:
• Maxmått: Max längd 150cm, Max längd + Max omkrets 300cm.
• Maxvikt: 20 kg

Ej mottagen/uthämtad vara

Vi debiterar 400 kronor för ej mottagna/uthämtade varor. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du ta emot paketet och skicka tillbaka det till oss, annars blir det registrerat som ej mottaget och debiteras automatiskt med den högre returkostnaden. Om kostnaden för beställningen är lägre än de 400 kronor, som angivits ovan för ej uthämtad beställning, kommer en faktura att skickas ut med summan som kvarstår. Det för att täcka den höga returfrakten Kamixa.se får betala till transportföretagen samt för den administration som uppstår i samband med ärenden som dessa.

Transportskador

Kamixa.se ansvarar för varor som skadas eller kommer bort under leverans till dig. Reklamation av transportskador ska göras vid leveransmottagande till Kamixa.se. Vid mottagande av försändelsen är det därför viktigt att kontrollera att paketet inte är transportskadat. Alla synliga skador bör rapporteras till Servicepointen vid uthämtning samt fotograferas. All dokumentation underlättar vår reklamation till transportföretaget.

Fri frakt för order över 799:- Vad händer vid retur?

Vid de beställningar där den ursprungliga ordern översteg 799:- och därmed blev fraktfri regleras det vid retur av hela eller delar av beställningen. Understiger ordervärdet efter returen 799:- kommer fraktkostnaden på 69:- att dras av från summan som återbetalas. Det samma gäller för kostnaden för returfrakten.