Ångerrätt

Som privatperson har du enligt Distansavtalslagen rätt att ångra ett köp inom 14 kalenderdagar. Om du ångrar ett köp ska du skicka tillbaka varan till oss oanvänd och i obruten förpackning. Enda undantaget från denna regel som finns tillgängligt i butiken är örhängen och det beror på hygienskäl. Kontakta alltid kundtjänst innan retur via kundservice@kamixa.se innan du returnerar din order. Återbetalning sker först när varan blivit mottagen av oss. Du står själv för fraktkostnaden vid returer. Undantag från detta gäller om felet ligger hos oss, då står vi för fraktkostnaden.

Reklamation & Garanti

Om en produkt skulle visa sig vara defekt eller felaktig kan varan returneras. När varan har kommit i retur till Kamixa.se återbetalas totalbeloppet exklusive eventuell kostnad för de beställda inslagningar av paket som gjorts vid beställningen. Vid en reklamation av felaktig/defekt vara skall du som kund vara helt utan kostnad. Reklamation till Kamixa.se ska göras inom skälig  tid från det att du som kund mottagit ordern och görs då via kundservice@kamixa.se.

Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten. Reklamationsrätten omfattar t.ex. inte fel orsakade av normalt slitage. Fraktkostnader för returen vid fel står Kamixa.se för via den retursedel som vi översänt. Vid godkänd reklamation/hävning av köp återbetalar vi summan för din beställning inom 30 dagar.

Returadress är:
Kamixa.se
Burggrevegatan 29
411 03 Göteborg

Vi rekommenderar alla våra kunder att skicka spårbara paket för kundens säkerhet. Varan räknas som att den är i kundens ägo till dess att vi mottagit returen. Har du frågor angående ångerrätt/retur är du välkommen att kontakta vår kundtjänst under fliken ”Kontakt” alternativt via e-mail: kundservice@kamixa.se

Transportskador

Kamixa.se ansvarar för varor som skadas eller kommer bort under leverans till dig. Reklamation av transportskador ska göras vid leveransmottagande till Kamixa.se. Vid mottagande av försändelsen är det därför viktigt att kontrollera att paketet inte är transportskadat. Underlättar mycket vid vår kontakt med transportföretaget.

Fri frakt för order över 799:- & retur efter fraktfri order

Vid de beställningar där den ursprungliga ordern översteg 799:- och därmed blev fraktfri regleras det vid retur av hela eller delar av beställningen. Understiger ordervärdet efter returen 799:- kommer fraktkostnaden på 79:- att dras av från summan som återbetalas. Det samma gäller för kostnaden för returfrakt