Priser

Hos oss handlar du till marknadspriser. Vår strävan är inte att erbjuda det lägsta priset utan att erbjuda den bästa servicen, bra kvalité och i vårt tycke spännande produkter. Vi hoppas att det är kvalitéer ni kommer att uppskatta! Priserna i vår webbshop visas alltid i svensk valuta och inklusive moms.

Kundservice

Ni når oss alltid snabbast via e-mail kundservice@kamixa.se. Vår strävan är att alltid besvara alla mail skickade till oss senast kl 14:00 nästkommande vardag. Ett alternativ är att ni använder vårt kontaktformulär som finns under fliken kontakt. Det går också bra att nå oss på vår servicetelefon 0700-90 17 07, vi har telefontid måndag till fredag mellan kl 14:00-15:00 OBS! Ej röda dagar

Betalning

Vi erbjuder vi följande betalningsalternativ: Internetbank, kortbetalningar, fakturabetalning (företag). Fakturabetalning gäller i fösta hand för företag som göra sina inköp hos oss. I dagsläget erbjuder vi inte möjlighet till avbetalning. Vi skyddar alla era uppgifter med SSL.

Bank eller kreditkort

Du kan välja att göra en betalning med ditt kort. Vi tar emot alla vanliga kort såsom Visa och Mastercard. Vi lagrar INTE uppgifter om ditt kort utan endast information om din order för att kunna ge dig bästa service. Vi skyddar alla era uppgifter med SSL.

Faktura

Vi erbjuder endast våra företagskunder betalning mot faktura, då utan fakturaavgift. Leverans sker endast till den adress som finns registrerad såsom bolagsadress. Betalningsvillkor är om inte annat avtalats 14 dagar netto. Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta med 24%. Vid påminnelse debiterar vi en lagstadgad påminnelseavgift om 60 kr. Vill ert företag beställa från oss, vänligen kontakta oss via kundservice@kamixa.se

Internetbank

Du kan välja att göra din betalning genom din internetbank. Direktbetalning kan genomföras från Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Vi skyddar alla era uppgifter med SSL.

Delbetalning

Vi har efter noggrant övervägande kommit fram till att i dagsläget inte erbjuda delbetalning.

Beställning

Alla beställningar sker via vår webbshop. Vi accepterar inte beställningar som görs via ordinarie mail, post eller något annat tillvägagångssätt om inte annat är avtalat. Vi polisanmäler beställningar som görs i någon annan persons namn utan dennes medgivande eller som på annat sätt medför Kamixa.se ekonomisk eller annan skada.

Leveranstider

Vårt mål är att leverera beställda varor så snabbt som möjligt till dig. När du lagt din order hanterar vi den direkt. Normal leveranstid är 2-3 arbetsdagar efter att din beställning är lagd.

Leveranser

Alla leveranser sker med av oss vald speditör. I dagsläget skickar vi med olika speditörer beroende om din försändelse kan skickas som brev eller paket. Paket skickas med DHL som är ett av Sveriges största företag inom paketleveranser. Ditt paket hämtar du hos ditt närmaste paketombud och du kan följa status på ditt paket från det att ordern är behandlad till dess att leveransen är vid ditt utlämningsställe. Mindre försändelser skickas som brev med Posten. Det är ditt ansvar som köpare att den adress som angetts till oss vid beställningstillfället är korrekt. Leverans sker inom Sverige. För ej uthämtat paket debiterar vi en avgift på 200 kr.

Upphämtning av köpta varor

Möjlighet finns för den som vill att hämta sina varor på Burggrevegatan 29. Tänk på att ringa kundtjänst 0700-90 17 07 mellan kl 14:00-15:00 alternativt maila kundservice@kamixa.se och avtala om detta innan du kommer. Finns annars risk att ingen är på plats när du kommer.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden inom Sverige är 49 kr vid alla beställningar som understiger 499 kr.

Rabattkoder

Rabattkoder kan endast användas en gång per köptillfälle.

Ångerrätt

Som privatperson har du enligt Distansavtalslagen rätt att ångra ett köp inom 14 kalenderdagar. Om du ångrar ett köp ska du skicka tillbaka varan till oss oanvänd och i obruten förpackning. Enda undantaget från denna regel som finns tillgängligt i butiken är örhängen och beror på hygienskäl. Kontakta alltid kundtjänst innan retur via kundservice@kamixa.se innan du returnerar din order. Återbetalning sker först när varan blivit mottagen av oss. Du står själv för fraktkostnaden vid returer. Undantag från detta gäller om felet ligger hos oss, då står vi för fraktkostnaden. Vår ångerblankett, enligt GDPR, kan du hämta ner här.

Reklamation & Garanti

Om en produkt skulle visa sig vara defekt eller felaktig kan varan returneras. När varan har kommit i retur till Kamixa.se återbetalas totalbeloppet exklusive eventuell kostnad för de beställda inslagningar av paket som gjorts vid beställningen. Vid en reklamation av felaktig/defekt vara skall du som kund vara helt utan kostnad. Reklamation till Kamixa.se ska göras inom skälig  tid från det att kunden mottagit ordern och görs då via kundservice@kamixa.se

Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten. Reklamationsrätten omfattar t.ex. inte fel orsakade av normalt slitage. Fraktkostnader för returen vid fel står Kamixa.se för mot uppvisat kvitto. Vänligen skicka med kvittot/kopia av kvittot för frakten. Vid godkänd reklamation/hävning av köp återbetalar vi summan för din beställning inom 30 dagar.

Returadress är:
Kamixa.se
Burggrevegatan 29
411 03 Göteborg

Vi rekommenderar alla våra kunder att skicka spårbara paket för kundens säkerhet. Varan räknas som att den är i kundens ägo till dess att vi mottagit returen. Har du frågor angående ångerrätt/retur är du välkommen att kontakta vår kundtjänst under fliken ”Kontakt” alternativt via e-mail: kundservice@kamixa.se

Transportskador

Kamixa.se ansvarar för varor som skadas eller kommer bort under leverans till dig. Reklamation av transportskador ska göras vid leveransmottagande till Kamixa.se. Vid mottagande av försändelsen är det därför viktigt att kontrollera att paketet inte är transportskadat.

Tvist

Vid tvist där köparen är privatperson har vi som policy att alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Information

Vi förbehåller oss rätten för tolkning vid tryckfel i information & priser, samt fel i specifikation på samtliga varor i vårt sortiment. Alla bilder och information på vår hemsida skall ses som illustrationer. Vi kan heller inte garantera att bilderna återger varans exakta utseende. Även om vi alltid försöker publicera bilder av god kvalité.

PUL

Som kund är du skyddad av PUL (personuppgiftslagen). Detta innebär att de personuppgifter som du lämnar till oss inte kommer att delas ut eller spridas till tredje part. Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt och du kan därmed känna dig trygg när du genomför ett köp på vår webbshop. Vi skyddar alla era uppgifter med SSL.