AIRies

Filtrera
Kategorier
Varumärke
Pris

Historien om AIRies

AIRies startades av Ida som i sin tur inspirerats av sin mamma. Under hennes uppväxt skapade hennes mamma små konstverk med sax och papper. Hon var noga och skapade unika verk som sattes upp i hemmet. Ida beskriver själv att konstverken bidrog till ett vackert liv i hemmet som dansade i vinden varje dag när man gick förbi.

Konstverken var viktiga för Ida men inget som resten av världen fick ta del av. Hon själv har tidigare arbetat med design och drömmen var att låta världen få uppleva den känslan som hon själv kände under uppväxten.

Hemmet är vår personliga zon och där har vi chansen att göra exakt vad vi vill för att skapa liv och trivas i de utrymmena. Med visionen att även de minsta sakerna har en mening skapade Ida AIRies. Miniatyrinteriörer från hjärtat som lyfter ditt rum, fyller det med skönhet och ger liv.

Vilka är AIRies?

AIRies är ett danskt designföretag som lägger fokus på vackra metalldekorationer till högtider som påsk och jul. Deras stilrena dekorationer kan användas till mycket:

  • Hängas i julgranen
  • Sättas i en kruka eller bukett som ska ges bort
  • Hängas i gardinstänger
  • Sättas upp ovanför kaminen
  • Användas till dukning, på tallriken, hängandes på servetterna eller runt om på bordet.
  • Hängas från lampor
  • Sättas upp på väggen, kanske sätta en snygg ram runt och skapa ditt egna verk?
  • Fästas upp ovanför fönstret
  • Hängas i påskriset

Möjligheterna och användningsområdena för alla dessa dekorationer är oändliga och endast fantasin sätter stopp. Det gör att du kan dekorera på ett ditt egna sett och få ditt hem mer personligt. Dessutom passar AIRies dekorationer till mer än under jul, de kan vara uppe året om. Motiven passar lika bra på jul som resten av året, låt den glänsande kotten hänga kvar på golvlampan eller dra fram de vackra stjärnorna under nästa dukning.

I hemmet

De vackra dekorationerna är gjorda i metall och reflekterar därför ljuset utifrån och skapar en vacker dimension i hemmet. De kan användas år efter år eller alltid sitta uppe och det viktigaste av allt – skapa minnen hos dig och hos dina nära och kära.

Välkommen! Fyll i din mailadress och få din välkomstkod på

15% rabatt!

(Ett nyhetsbrev med exklusiva erbjudanden skickas ut ca. en gång i veckan och du kan när som helst avregistrera dig.)

Notera att rabattkoden är giltig i 7 dagar fr.o.m registreringsdatum och kan inte kombineras med andra rabatter.

Varukorg