DSIGNHOUSE x MOOMIN

Filtrera
Kategorier
Varumärke
Pris
Nyhet
399,00 kr
+
Nyhet
399,00 kr
+
Nyhet
DSIGNHOUSE x MOOMIN

Lunchlåda Mumin – Gul

399,00 kr
+
Nyhet
DSIGNHOUSE x MOOMIN

Lunchlåda Mumin – Rosa

399,00 kr
+
Nyhet
399,00 kr
+
Nyhet
599,00 kr
+
Nyhet
599,00 kr
+
Nyhet
599,00 kr
+
Nyhet
DSIGNHOUSE x MOOMIN

Mugg m. lock Mumin – Rosa

399,00 kr
+
Nyhet
DSIGNHOUSE x MOOMIN

Mugg m. lock Mumin – Vit

399,00 kr
+
Nyhet
DSIGNHOUSE x MOOMIN

Tvålfat Mumin

299,00 kr
+
Nyhet
599,00 kr
+
Nyhet
599,00 kr
+
Nyhet
DSIGNHOUSE x MOOMIN

Skål m. lock Mumin – Rosa

299,00 kr
+
Nyhet
DSIGNHOUSE x MOOMIN

Skål m. lock Mumin – Vit

299,00 kr
+
Nyhet
799,00 kr
+
Nyhet
799,00 kr
+
Nyhet
799,00 kr
+
Nyhet
799,00 kr
+
Nyhet
799,00 kr
+

Dsignhouse x Moomin är ett samarbete mellan det danska designföretaget Dsignhouse och de ikoniska muminkaraktärerna skapade av den finländska konstnären och författaren Tove Jansson. Detta partnerskap kombinerar skandinavisk design med den charmiga och tidslösa världen av mumindalen, vilket resulterar i produkter som väcker nostalgi och tilltalar både vuxna och barn. Dsignhouse grundades år 2020 och är sedan dess kända för sin stilrena och funktionella design som ofta har en minimalistisk estetik -typiskt för skandinavisk formgivning. Varumärket har ett starkt fokus på hållbarhet och kvalitet, och deras produkter är skapade för att hålla länge och bidra till ett vackert hem.

Genom samarbetet Moomin har Dsignhouse skapat en kollektion som inkluderar allt från heminredning till accessoarer, prydda med mumin-motiv. Dessa produkter inkluderar Dsignhouse’s rena designlinjer med Muminvärldens lekfulla och färgstarka estetik. Denna kollektion är en hyllning till skandinavisk design och till Tove Janssons karaktärer som fortsätter sprida glädje och inspirera människor världen över!

En favorit i generationer
Tove Jansson, författare och illustratör från Finland, skapade muminvärlden genom böcker som sedan har blivit tecknade serier och animationer. 1945 släpptes den första Mumin boken och resten är historia. Allt utspelar sig på en fiktiv plats som Tove har hämtat sin inspiration från södra Finlands skärgård för att skapa. Berättelserna om Mumin handlar mycket om känslor, existensiella frågor och mänskliga relationer. Detta blandas tillsammans med levande platser, rafflande äventyr och mystiska varelser som serpentiner, troll och varulvar. Det är genom Toves fantasi och fantastiska berättande om Muminvärlden och karaktärerna i den som har gjort Mumin till en favorit i flera generationer, både hos vuxna och barn, samt till en klassiker i nordisk barnlitteratur. Tove skrev inte bara böckerna utan hon illustrerade även böckerna och designade karaktärerna.

Mumin – en del av din vardag
Släpp in muminkaraktärerna i ditt hem, hela Mumintrolls familjen med Muminpappan, Muminmamman och sonen Mumin. Men även Snorfröken, Hemulen, Snusmumriken och Lilla My, som är vänner till muminfamiljen. Det är dessa karaktärer som bygger upp och bidrar till att göra muminvärlden underhållande och fascinerande, vilket de gör med sina unika personligheter. I detta tema hittar ni våra produkter med muminmotiv och genom dem kan ni ta del av muminvärlden. Låt äggkopparna vara samtalsämnet runt frukostbordet, där både de vuxna och barnens fantasi runt karaktärerna får flöda. Krydda maten på ett extra roligt sätt med salt o pepparkar i form av Mumin och Lilla My. Låt dem inte bara komma fram när de ska användas, dessa produkter är fina som inredningsdetaljer med sina muminmotiv att de alltid kan stå framme på bordet eller bänken istället för bakom stängda skåpdörrar. Du kan även ta med dig karaktärerna på språng med våra shoppingbags med muminmotiv. Låt muminkaraktärerna vara en del av din vardag och förgylla både dina och barnens dagar. Alla våra produkter är också perfekta presenter till muminälskaren, både de stora och små. Fyll ditt hem med dina och familjens favoriter redan idag.

Välkommen! Fyll i din mailadress och få din välkomstkod på

15% rabatt!

(Ett nyhetsbrev med exklusiva erbjudanden skickas ut ca. en gång i veckan och du kan när som helst avregistrera dig.)

Notera att rabattkoden är giltig i 7 dagar fr.o.m registreringsdatum och kan inte kombineras med andra rabatter.

Varukorg