La Perla
Alla produkter
Elegans och lyx packas de otroliga chokladtryfflarna i fina inslagspapper med färger som ger lycka och lust. La Perla är ett mindre familjeföretag som jobbar med noga utvalda råvaror, med kakao som får det att vattnas i munnen på finsmakare världen över.
Sedan 1952 har Sergio Arzilli haft chokladen som sin passion och yrke, han gjorde sina val tidigt i sin framgång att råvarona ska vara utav bästa kvalité. 1992 Grundande han La Perla Di Torino som idag har et stort utbud av choklad för alla möjliga speciella tillfällen.
La Perlas chokladtryffel är en kombination av de utvalda ingrediensernas höga kvalitet men passionen för skapande. Produkterna förpackas för hand i papper som utstrålar klassiska produkter av hög kvalitet.
Hasselnötterna som La Perla har valt att arbeta med har en diameter på 14 mm för att säkra en högkvalitet. Hasselnötssorten som de använder heter Tonda da Gentile, som betyder rund och mjuk och är erkänd för dess höga kvalitet.