Moshi

Filtrera
Kategorier
Varumärke
Det ursprungliga priset var: 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 349,30 kr.
+

Moshi kombinerar vackra tillbehör som form och skönhet förmedlar ett distinkt arv från olika delar av världen. Du kan förvänta dig lekfulla och oväntade kombinationer av udda, etniska och extravaganta designade från ett brett spektrum av färger, material och strukturer. Vårt sätt att uttrycka mode och uppmärksamhet på detaljer, i kombination med kärleken till kreativitet, gör det enkelt för dig att framhäva din unika personlighet. Individen är vår inspirationskälla och kvalitet är basen. Moshis överraskande och unika produkter ger långvarig glädje.

Moshi-folket

Personerna bakom initiativet till The Moshi är en gnistrande blandning av familj och vänner. Färgglada individer och tankar av olika ursprung är styrkan i våra kollektioner. Passionen i vårt arbete syns i skapelserna, och det finns mycket skratt och glädje bakom vår signatur.

Moshi kommer från det japanska ordet “hej”. Vår ständiga nyfikenhet på nya och oväntade saker har skapat många äventyr över hela världen. Influenser, lärande och skatter samlas in från olika miljöer och kulturer som kantar vår väg. Vi hittar saker som vi älskar och skaparlusten väcks. Under våra resor har vi spännande möten med människor som utvecklas till vänskap och framgångsrika samarbeten. Nu vill vi lära känna dig.

-moshi moshi

Välkommen! Fyll i din mailadress och få din välkomstkod på

15% rabatt!

(Ett nyhetsbrev med exklusiva erbjudanden skickas ut ca. en gång i veckan och du kan när som helst avregistrera dig.)

Notera att rabattkoden är giltig i 7 dagar fr.o.m registreringsdatum och kan inte kombineras med andra rabatter.

Varukorg