Lilalu

Filtrera
Kategorier
Varumärke
Pris
49,00 kr
+
133,00 kr
+
Nyhet
+
Nyhet
+
Nyhet
+
Nyhet
119,00 kr
+
Nyhet
+
Nyhet
+
Nyhet
119,00 kr
+
Nyhet
+
Nyhet
+
Nyhet
+
99,00 kr
+
99,00 kr
+
99,00 kr
+
99,00 kr
+

Lilalu – delad glädje

Det är inte varje företag som på riktigt kan bära en slogan som Lilalu. Med en produkt som rör sig över hela världen och som odelat sprider glädje har de god bäring i att de gör just det till alla och envar.

Badankan

Vem hade kunnat tro att badankan skulle bli något alla känner till? Ankan som köps till ungar för att ha i badet. Ankan som till och från har ett eget ankrace runt om i världen, eller ankan som får alla att dra på läpparna. Idag finns det en stor mängd modeller och storlekar på ankan, allt från originalet till den som hämtat inspiration från Drakula… Hur som, de är alla roliga.

Övrigt sortiment

Lilalu har inte bara badankor, de har även spargrisar som likt badankan bygger på en rolig tolkning av ett fenomen eller på annat vi kan hitta i vårt samhälle.

Grundare

Lilalu drivs än idag i Tyskland av grundarna till företaget, föräldrar, son och ytterligare fyra personer arbetar dagligen med att skapa nya uttryck. Även miljön och materialet står högt i kurs hos dem. Ungar skall kunna leka med dem samtidigt som vår natur inte belastas allt för hårt.

Välkommen! Fyll i din mailadress och få din välkomstkod på

15% rabatt!

(Ett nyhetsbrev med exklusiva erbjudanden skickas ut ca. en gång i veckan och du kan när som helst avregistrera dig.)

Notera att rabattkoden är giltig i 7 dagar fr.o.m registreringsdatum och kan inte kombineras med andra rabatter.