Storefactory

Filtrera
Kategorier
Varumärke
Pris
Nyhet
Det ursprungliga priset var: 299,00 kr.Det nuvarande priset är: 89,00 kr.
+
Nyhet
Det ursprungliga priset var: 299,00 kr.Det nuvarande priset är: 89,00 kr.
+
129,00 kr
+
Storefactory

Älg Ivan – 6 cm

69,00 kr
+
Storefactory

Älg Ivan – 8 cm

89,00 kr
+
3 för 2
Storefactory

Servett – Solros

59,00 kr
+
3 för 2
59,00 kr
+
69,00 kr
+
69,00 kr
+
3 för 2
59,00 kr
+
3 för 2
69,00 kr
+
3 för 2
69,00 kr
+
3 för 2
59,00 kr
+
799,00 kr
+
799,00 kr
+

Storefactory

Storefactory är ett svenskt varumärke som har etablerat sig inom inredningsvärlden. Med ett starkt fokus på en stilren och modern design har de skapat en imponerande samling av inredningsprodukter, som förvandlar varje ögonblick till en minnesvärd stund.

Deras produktsortiment är väldigt brett, mångsidig och skapat för att ge ditt hem den extra touchen av stil och elegans. Kollektionen omfattar allt från juldekorationer till ljuslyktor & ljusstakar, vaser, krukor, köksartiklar, textiler och förvaring.

Storefactory har unika juldekorationer som sprider glädje och skapar en festlig atmosfär, samtidigt ger ljuslyktor & ljusstakar ger en mysig känsla och en varm belysning till ditt hem.

För köket finns det ett brett utbud av vackra köksartiklar som fångar ögat, förgyller och förenklar.

Hos Storefactory finns allt du behöver för att ge ditt hem den ombonade atmosfär det förtjänar. Här hittar du textiler för varje vrå i ditt hem, allt från mysiga kuddar och vackra plädar till mjuka och eleganta dukar och servetter.

Storefactory strävar efter att skapa unika produkter som verkligen berör, och för att göra detta använder de olika material såsom lera, järn, glas, trä och tyg. Detta ger dem möjligheten att utforska och uttrycka sin kreativitet, vilket leder till en fantastisk mångfald av designmöjligheter. Det är det som gör deras produkter så speciella och personliga. Varje detalj är noga utvald och skapad med kärlek och omsorg för att passa in i ditt hem och göra det ännu mer unikt och inbjudande.

Matt keramik är ett signum för Storefactory.

Keramik är en gammal konstnärlig hantverkstradition. En mängd olika leror och andra naturliga material används för att skapa unika och handgjorda föremål med olika stilar och tekniker. Storefactory älskar processen där varje detalj har sin betydelse, hur leran tar form, bränns och sedan förvandlas till vackra föremål som tar plats i hemmet, sprider skönhet och unikhet, och berikar personens vardag.

Historian

Med en lång erfarenhet inom inredningsbranschen och detaljhandel föddes idén att skapa produkter som inte bara smälter sömlöst i alla hem, utan som också ger en känsla av trygghet som väcker minnen från förr i nya rena skandinaviska linjer. Idag har de spridit kärleken för sin design över hela Europa, med återförsäljare som delar deras övertygelse om vikten att skapa en känsla av att skapa hem och harmoni.

Varumärket är småländsk och produkterna de skapar speglar deras rötter och deras småländska kynne. Rakt, enkelt, tydligt men också lite blygt.

Hållbarhet

Företagets produkter är designade i Sverige, de lägger stor vikt vid att vara en del av och stödja den svenska industrin och minska påverkan av miljö. Därför produceras många av deras artiklar här i Sverige. Företaget strävar alltid efter att ha nära samarbete med deras leverantörer och återförsäljare, för att säkerställa att varje produkt når högsta standard och lever upp till deras kunders förväntningar. Dessutom bidrar detta till att minska transportutsläpp, förpackningsavfall och främja hållbara produktionsmetoder.

Ta dig tid att utforska vårt sortiment, välj med omsorg och bygg nya minnen med dina nära och kära. Minnen som kommer vara med dig många år framöver.

Välkommen! Fyll i din mailadress och få din välkomstkod på

15% rabatt!

(Ett nyhetsbrev med exklusiva erbjudanden skickas ut ca. en gång i veckan och du kan när som helst avregistrera dig.)

Notera att rabattkoden är giltig i 7 dagar fr.o.m registreringsdatum och kan inte kombineras med andra rabatter.