WATER & WINES

Filtrera
Kategorier
Varumärke
Nyhet
Klimatsmart
+
Nyhet
Klimatsmart
+
Klimatsmart
+
Klimatsmart
+
Klimatsmart
+
Klimatsmart
+
Klimatsmart
+
Klimatsmart
+
Klimatsmart
+
Klimatsmart
+
Klimatsmart
445,00 kr
+
Klimatsmart
445,00 kr
+
Klimatsmart
445,00 kr
+
Klimatsmart
+
Klimatsmart
+

WATER & WINES

WATER & WINES är ett företag som grundades år 2020 och har sitt huvudkontor i Saltsjöbaden i Stockholm. Yamit, en sommelier och hennes kompis Mathilda som har ett stort intresse för pussel, utgör det entusiastiska paret bakom företaget. Allt började under pandemin när Yamit blev tvungen att stanna hemma efter hon blev sjuk. Med all tid hon hade och med sin stora passion för vin, började hon utforska meditativa aktiviteter och strävade efter att hitta ett underhållande sätt att fördjupa sig ytterligare i vinets värld. Den fantastiska idén att skapa ett pussel om vin och världen på samma gång dök upp. Tillsammans med sin vän och pusselälskaren Mathilda kunde de uppnå deras dröm och fortsätta på resan tillsammans.

Produkterna är mycket mer än bara pussel, de är magiska äventyr som väntar på att utforskas. Föreställ dig en resa genom historian, roliga och intressanta fakta som är gömda i illustrationen för dig att upptäcka, slingrande vägar, regioner, druvor, aromer, matkombination och så mycket mer. En hel upplevelse som du kan dela med dina nära och kära.

Vad finns det för olika pussel?

Oavsett om du är vinälskare eller inte, här har vi något för alla. WATER & WINES strävar efter att alla ska kunna hitta sina favoriter, därför erbjuder de pussel med fokus på vin, öl och whisky.

Hållbarhet

WATER & WINES tar ett stort ansvar och kämpar hårt för att erbjuda produkter som faktiskt underlättar för miljöarbetet framåt. Deras produkter är tillverkade i EU av återvunna och hållbara material och packade i miljövänliga förpackningar.

Hur tillverkas pusslet? 

Det handlar inte bara om att tillverka vackra pussel. Det är mycket mer än så. För att skapa högkvalitativa och engagerande pussel för vinälskare, kräver det flera steg.  Det inleds med en omfattande forskningsprocess som innefattar noggrann faktakontroll. Mycket fokus läggs på att lyfta fram de detaljerna som kommer fascinera varje vinälskare, och väcka nyfikenhet för att främja en lust att lära sig mer på ett roligare sätt. När det kommer till nästa steg, syftet är att leka med färger för att utmana ditt visuella sinne. Arbetet görs av de talangfulla och härliga konstnärer som ingår i arbetsgruppen. De alla är väldigt noga med varje detalj.

Visste du att….

För varje pussel företaget säljer, planterar de ett träd för att bidra till återplantering av områden som har drabbats av avskogning. Nu har företaget haft över 133 000 trädplantering sedan de startade 2021. Dessutom! Under 2022 har de arbetat tillsammans med Charity Water för att kunna ge 2 miljoner människor tillgång till rent vatten.

Vi på Kamixa.se är stolta återförsäljare av det här fantastiska och unika varumärket. Spana in vårt sortiment och hitta dina favoriter, inte bara för att unna dig utan för att kunna bidra till att göra världen till en bättre plats.

Välkommen! Fyll i din mailadress och få din välkomstkod på

15% rabatt!

(Ett nyhetsbrev med exklusiva erbjudanden skickas ut ca. en gång i veckan och du kan när som helst avregistrera dig.)

Notera att rabattkoden är giltig i 7 dagar fr.o.m registreringsdatum och kan inte kombineras med andra rabatter.

Varukorg